Цей пиріг в нашому асортименті - особливий. Його можна спробувати на смак або у віденській кав’ярні, або у нас. До нас на Солом’янку приїхати ближче, тому пропонуємо почати знайомство з цим чудовим пирогом на замовлення та і ншими пирогами та віденськю випічкою у нас. «Вистояний часом» рецепт даного пирога підтверджує старе правило: чим давніший рецепт пирога, тим він смачніший. Все логічно. Якби пиріг не був смачний, він не «дожив би» до наших днів. А коли рецепт «випробовується смаками багатьох поколінь споживачів», поступово вдосконалюється, але не зіпсується «швидкими» сучасними технологіями приготування, він здатен вразити своїм «справжнім домашнім» смаком.
Перш за все, даний пиріг відрізняється від загольноприйнятих в нашій країні пирогів рецептом пісочного тіста. Воно-то і складає одну з «родзинок» цього виробу. Корзинка пирога з тонкого пісочного тіста замішується тільки на яєчних жовтках. Тому воно ніжне і розсипчасте.
Вміст начинки в цьому пирозі по вазі в 2 рази перевищує вміст тіста. Майже як в випічці, що готує мама своїй родині вдома, коли начинка кладеться «від душі». Тому ми називаємо цей пиріг домашнім. До речі, такий малий вміст тіста в пирозі має зацікавити всіх, хто слідкує за своєю фігурою і обмежує себе борошняними виробами, але любить поласувати пирогами.
Пиріг помірно солодкий, без приторності. Ми використовуємо лише 100 г цукру на 1500 г пирога. А основний смак дає сочна ванільна начинка на основі сиру з жирністю 9%. І ще одну особливу «родзинку» дає хрустка запечена корочка зверху пирога.
Домашній сирний австрійський пиріг можна замовити у нас в кондитерській в Соломянському районі Києва, або отримати по своїй адресі, вказаній при замовленні. Привезем свіжеспеченим в найкращому вигляді.
Мы изготавливаем и доставляем пироги на заказ (Киев) с вишневой, яблочной, маковой и другими начинками. Выбирайте свой.
Товар | Шт. | Цена |
---|